Březnová ZL

Poslední zimní liga této zimy. Čtěte pozorně pokyny k přihlašování.

Jedná se o tříčlenné štafety, ve dvou kategoriích. Střední a dlouhá je dohromady, krátká samostatně a smajlíci mají trať samostatnou, bez štafet jako vždy.

Štafety budou krátké, abyste na sebe nemuseli dlouho čekat a nebyla vám zima :) Pro střední + dlouhou to bude tak 5 kontrol a pro krátkou tak dvě tři...

Abyste nevážili cestu jen kvůli deseti minutám v lese, budou přichystány i normální tratě, které si můžete zaběhnout po odběhnutí štafety. Trať budete mít vytištěnou na stejné mapě a po vyčtení čipu můžete plynule navázat.

Vy co se budete hlásit do kategorie střední + dlouhá, napište si do sloupečku za své jméno, jestli chcete po štafetě běžet střední (S) nebo dlouhou (D) trať. Ať vám správně vytiskneme mapu.

Štafety se běží na čipech, nezapomeňte si je vzít! Něco málo můžeme půjčit. Uveďte prosbu v přihlášce.

Hlašte se i pokud nebudete mít celou štafetu. Buď to nějak poskládáme a nebo můžete běžet jen tu trať, která je naplánovaná po štafetě.

Smajlíci budou postaveni bez smajlíků, snažila jsem se o to, aby to šlo zkracovat (třeba podél hustníku, rýhy apod.), tak to pojměte spíš jako HDR. Vždy to ale půjde oběhnout po cestě, takže kdo se nebojí do lesa sám, může klidně jít, jen tam nebudou ti smajlíci, protože by to bylo matoucí :)

Přihlášky tady. A výsledky všech, co se nám podařilo odchytnout a vyčíst tady

Sraz 11. 3. v 10.00 tady. Parkujte šikovně podél cesty.

Těšíme se na vás v lese :)

Lucka, Kuba a Matěj

Tags: